Hlavní stránka diskuzního fóra | Reagovat | Hledat |

Česká tvorba / Tento web

 Stránka Stránka 1 z 2:  1  2  »» 
Oldřich Pokorný
Člen
#1 | Zasláno: 16. 10. 2012 13:58
Dobrý den, právě jsme zprovoznili tento web, počítáme s tím, že se vyskytnou nějaké drobné chybičky. Proto vás všechny prosíme, pokud se s nějakou chybou setkáte, aby jste nás prostřednictvím této diskuze informovali. Zajímá nás i váš názor na kategorie prací v jednotlivých oborech, pokud nějaká chybí, taktéž prosíme o sdělení.
atelier Živora
Člen
#2 | Zasláno: 1. 11. 2012 11:20
Vaše stránky jsou fajn a držíme jim i sobě palce. Chtělo by to v sekci šperkařů a zlatníků doplnit složku "náušnice". A ještě bych rozdělila "přívěsky a náhrdelníky". Určitě si zaslouží každý svou sekci. Postupem času se vystavovatelů namnoží a je přeci jen rozdíl mezi náhrdelníkem a obyčejným přívěskem na řetízek. Náhrdelník bývá trochu luxusnější kousek a bývá kompletní. To je tak zatím vše od nás:-) Těšíme se na vývoj stránek a přejeme jim velkou budoucnost! Jo a ještě něco...připravíme pro vás pár rad do sekce "jak na to"-sami dobře víme jak je těžké tápat pro začínajícího umělce:-)
přejeme vám i stránkám hezký den a úspěch
Milena a Jan Živora
Jirka
Návštěvník
#3 | Zasláno: 3. 11. 2012 06:52
Sympatický web se sympatickým názvem. Řekl bych až s nádechem obrozenectví, čehož je dnes velmi třeba. Dobrý počin.
Jaroslav Hynek Mácha
Člen
#4 | Zasláno: 10. 12. 2012 16:01
Rozdělení OBORŮ Tvorby je trochu matoucí a pokřivené.
Např. v Oboru SOCHAŘI jsou v tuto chvíli umístěny díla z keramické hlíny. V původním oboru ŘEZBÁŘI jsou již dlouho kategorie „Sochy, sošky, plastiky“ jak pro Interiér, tak pro Exteriér.

Znamená to, že například sochy z kovu a dřeva a skla nejsou zde na tomto webu těmi správnými sochami a tvůrce např. sochy ze dřeva už nemůže být u vás Sochařem?
Jaký je rozdíl mezi „sochou“ z keramické hlíny a dílem z „umělecké keramiky.

Socha se dá vytvořit z mnoha různých materiálů i jejich kombinací.

Doporučoval bych (aby se předešlo zbytečným zmatkům) dělit (pokud je nutné dělit) spíš podle použitého materiálu a techniky než podle výsledku.
Obor SOCHAŘI bych zrušil a nabídnul „postiženým“ jiný obor.


P.S. Plastika je tvořena technikou přidávání materiálu. V případě dřeva a sochy je to tedy možné snad jen lepením – viz stavby ze sirek nebo tvarované vrstvené dýhy. Myslím, že na takové dřevěné „plastiky“ jsem zde na webu nenarazil.
P.S.S. Dřevo se většinou odebírá a tomu odpovídá označení Skulptura.
Hanka Čížková
Člen
#5 | Zasláno: 27. 1. 2013 20:00
Oldřich Pokorný
Já bych velmi uvítala, kdyby šlo v komentářích pod výrobkem - kliknutím na jméno autora komentáře - dostat se rovnou na jeho tvorbu. Takto zatím hledám velmi pracně a zdlouhavě jméno mezi vystavovateli v kategoriích, kdo je tím, kdo příspěvek psal...
Hanka Čížková
Člen
#6 | Zasláno: 22. 2. 2013 14:00 | Změnil(a): Hanka Čížková
Oldřich Pokorný
Nevím opravdu jak je to technicky náročné, aby odkazy se jménem "člena" serveru byly "živé". Vidím, že v diskusi se to daří, kliknu-li na jméno přispívajícího, že se dostanu na to - kdy kde psal do diskuse... Ale musím přiznat, že na tomto serveru mě, více než kolik kdo napsal příspěvků do diskusí, zajímá, kdo názor napsal, co tvoří , atd. Tak ještě jednou prosím, nebylo by možné aby Jména autorů v komntářích pod výrobky, také v diskusi, byly živé a odkazovaly na Profil s tvorbou autora?
Děkuji, Hanka Čížková
Oldřich Pokorný
Člen
#7 | Zasláno: 2. 4. 2013 12:42
Hanka Čížková
No tak to nevím, zeptám se pana programátora, problém bude asi v tom, že přispívají i návštěvníci, kteří nejsou registrovaní.
V.Blažek a M.Stejskal
Návštěvník
#8 | Zasláno: 2. 4. 2013 16:48
Dobrý den,sháním informace o sochařích V.Blažkovi a M.Stejskalovi....(oba údajně působících v 1.pol.19st.).Mám od každého z nich po jednom díle...sádrové sošky cca 30cm.

tel:602767071
Oldřich Pokorný
Člen
#9 | Zasláno: 2. 4. 2013 22:37
V.Blažek a M.Stejskal
to by jste si měl zeptat spíš na diskuzním fóru u sochařů
Hanka Čížková
Člen
#10 | Zasláno: 4. 4. 2013 07:37 | Změnil(a): Hanka Čížková
Oldřich Pokorný
Kdyby to tedy nešlo, což by mě velmi mrzelo :(, šlo by aspoň zadat to jméno do nějakého vyhledavače registrovaných uživatelů? Aby mi to hned toho konkrétního vystavovatele našlo? Abych nemusela hledat ve všech oborech podle abecedy?
Oldřich Pokorný
Člen
#11 | Zasláno: 4. 4. 2013 22:20
Hanka Čížková
Je to tam. V přihlašovacím okénku přibyl odkaz "Vaši oblíbení autoři". Pokud si otevřete něčí profil, vedle jména je "Přidat do oblíbených". Pokud je přidán, můžete ho odstranit tamtéž
Hanka Čížková
Člen
#12 | Zasláno: 5. 4. 2013 11:50
Oldřich Pokorný
Dobrý den :)), myslím, že mi tu reagujete na ten návrh "oblíbení uživatelé" z vedlejší diskuse :) Právě sem letím, protože jsem to tu hned dneska našla, tak mám radost a jdu poděkovat ... DĚKUJI Vám :)) !
Hanka Čížková
Člen
#13 | Zasláno: 16. 4. 2013 10:05
Oldřich Pokorný
Děkuji Vám i panu Programátorovi za "živé odkazy" v komentářích a v Diskusi! Opravdu, veliká pomůcka! :))
Hanka Čížková
Člen
#14 | Zasláno: 19. 6. 2013 13:04
Proč jde u některých výrobků otevřít do velkého náhledu i titulní fotka a u jiného jdou pouze doplňkové? Prosím, mohly by se otevírat všechny?
Děkuji :) Hanka Čížková
Oldřich Pokorný
Člen
#15 | Zasláno: 20. 6. 2013 23:12
Hanka Čížková
Mohla by jste konkrétně napsat u kterých ? Asi to bude nějaké nedorozumění, program pracuje u všech fotek stejně
 Stránka Stránka 1 z 2:  1  2  »» 

Jste-li registrovaný autor, přihlaste se na hlavní stránce do svého účtu a budete přihlášený i do fóra. Nejste-li zaregistrovaný autor, vyplňte pouze své jméno či přezdívku.

Vaše jméno:

Přiložte obrázků (max. 5), (.png, .gif, .jpg, .jpeg)




 
   Fórum ČeskáTvorba.cz Powered by Simple Bulletin Board miniBB ®

© 2012 – 2024 Oldřich Pokorný | Naprogramoval Marek Klusák | Kontakt | Nahoru